Welkom > Diensten en producten > Automatisering > Webhosting

Webhosting

Wij maken webhosting gewoon erg eenvoudig. U hoeft bij ons maar twee dingen te kiezen:
De gewenste domeinnaam.
De benodigde hoeveelheid schijfruimte.

1. Het kiezen van een domeinnaam is eenvoudig ; u kijkt of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en u bent al bij punt 2.

2. Het verschil tussen de hostingpakketten zit hem bij ons alleen in de grootte en niet in de extra's. Alle pakketten bieden namelijk dezelfde functionaliteit; MySQL, PHP4 en BSmtp en statistieken zijn bijvoorbeeld standaard bij ieder 50Mb, 100Mb, 200Mb, 300Mb en 500Mb pakket. U kiest gewoon voor de gewenste grootte en u bent klaar. Zo eenvoudig kan webhosting zijn. Nu alle hostingpakketten met onze gratis " E-Mail Virusscanner " en het "5 Sterren Spam Filter".

U kunt er ook voor kiezen om de gewenste domeinnaam alleen vast te leggen. Alle bezoekers van de domeinnaam worden dan doorgestuurd naar een website naar keuze. Dit geldt ook voor de e-mail. Deze wordt doorgestuurd naar een e-mailadres naar keuze.

De kosten voor het vastleggen van de domeinnaam inclusief redirect-service (doorsturen) bedraagt 37,50 per jaar excl. BTW.

Onze hosting producten zijn door ons samengesteld om voor iedereen een effectieve en handige werkwijze te garanderen.

Standaard met een MySQL database en PHP4 ondersteuning, eigen CGI-BIN en een administratie tool waarmee u als klant zelf kunt beslissen hoeveel pop3 accounts of subdomeinen u bijvoorbeeld wilt hebben of hoe sterk de spamfilter is ingesteld.

Prijzen en specificaties